14 januari 2014

Wie winnen de Sanoma Woon Awards 2014?

Wie maakte de meest onderscheidende Wooncampagne? Welke Woonprofessionals hebben zich in 2013 bijzonder gemanifesteerd? Kortom: de Sanoma Woon Awards worden weer uitgereikt. De nominaties zijn bekend!

De Woon Awards zijn de jaarlijkse prijzen van Sanoma voor mensen en merken die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de woonbranche. Voor de negende keer worden de awards toegekend door vakjury’s, professionals op het gebied van wonen, media en marketing.

Op maandag 27 januari worden de awards uitgereikt op een feestelijke middag tijdens de Amsterdam Fashion Week op het Westergasterrein. Dit jaar is het thema Living meets Fashion.

De vakjury’s hebben hard gewerkt en gekozen welke bijzondere mensen en merken in 2014 in de schijnwerpers worden gezet, omdat ze dat verdienen.

Wie zijn er genomineerd? Dit jaar zijn er 4 categorieën én wordt ook de Woonbeurs Pinwinnaar bekend gemaakt tijdens de Woon Awards.

DE GENOMINEERDEN

1. Beste Wooncampagne
– GROHE
– 3x Anders: Desso, Eijfinger, Forbo en Luxaflex
– Histor: 101 karakters

2. Beste Woonbeursstand
– Vroonland & Vaandrager, Arjan Vaandrager en Sjoerd Vroonland.
– Het Lang leve je huis Huis van partners Nuon, Liander, Volvo en Solarlux.

3. vtwonen oeuvre award
– Scholten&Baijings
– Piet Boon
– Piet Hein Eek
– Studio Bertjan Pot
– Hella Jongerius

4. Eigen Huis & Interieur award
– Moooi; Marcel Wanders & Casper Vissers
– Jelle Mastenbroek
– Verden; collectie Faas van Dijk

Wie zitten er in de jury’s?

Jury Beste Wooncampagne:
Jori de Ruiter (senior creative at Hemels van der Hart), Roen Roomberg (strategic creative at Roen Roomber), Krista Bank (strategy director MediaCom) en Silke van den Brink (account director Mediaxplain)

Jury Beste Woonbeursstand:
Carlein Kieboom (hoofdredacteur vtwonen), Edward van Vliet (International Designer & Hospitality Expert) en Chris Martens (Studio Piet Boon)

Jury vt wonen oeuvre award:
Alex Speelman (creative director bécé), Karin Meyn (creative director Piet Boon Styling), Tanja Saarberg (formule manager vtwonen ai), Jessica Kleijnen (marketing manager vtwonen) en Carlein Kieboom (hoofdredacteur vtwonen)

Jury Eigen Huis & Interieur award:
Redactie Eigen Huis & Interieur