14 maart 2014

Wie winnen een Holland Beauty Award?

De nominaties voor Holland Beauty Awards 2014 zijn bekend. Deze awards worden, in samenwerking met ICI PARIS XL, sinds 2010 aan de beste Beauty lanceringen van het afgelopen jaar uitgereikt. Ieder jaar weer brengen meer dan honderdduizend vrouwen hun stem uit, waarmee ze de winnende producten bepalen. Dit jaar wordt bovendien een speciale award toegekend aan een bekende Nederlandse vrouw die door de consument tot Beauty Icoon van het jaar wordt verkozen. Er kan tot en met donderdag 27 maart gestemd worden via Holland Beauty Awards.

De jaarlijkse Holland Beauty Awards is een gezamenlijk initiatief van de glossy magazines Beau Monde, Grazia, Marie Claire en Nouveau. Met de felbegeerde Holland Beauty Awards worden innovaties op beautygebied beloond en weet het glossy-platform haar enorme lezersgroep bij deze ontwikkelingen in de beautywereld te betrekken. De professionele Holland Beauty Awards-jury maakt een voorselectie uit de honderden inzendingen, het is de consument die de definitieve keuze maakt!

Dolly van den Akker, uitgever glossy’s: ”Ieder jaar worden er veel bijzondere innovatieve beauty-producten gelanceerd die het leven van de hedendaagse vrouw vergemakkelijken en de vrouw zelf nog mooier maken. De producten ondersteunen de kracht van de vrouw en dat is een aspect dat de glossy bladen en ICI PARIS XL ook nastreven.”

De genomineerden

De deskundige jury heeft uit honderden inzendingen de genomineerde producten uitgekozen. Er zijn tien categorieën: Damesgeuren, Herengeuren, Foundation/Primer, Lippen, Oogmake-up, Nagels, Gezichtsverzorging Luxe, Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging en Haarverzorging.

De uitreiking

Op maandag 14 april worden de winnaars bekend gemaakt in The Harbour Club Amsterdam. Onder andere Thijs Willekes, de beautycoach van ICI PARIS XL, zal de prestigieuze awards aan de winnaars uitreiken.