3 oktober 2012

Wil je ook nieuw werken? Donald Duck helpt

Ruim 70 organisaties hebben zich al aangemeld voor ons boekje Donald Duck en Het Nieuwe Werken. Daarin geven we, samen met Donald, slimme tips als je bedrijf flexibel gaat werken. En: als je wilt maken we het tailormade!

Donald Duck en Het Nieuwe Werken is een boekje waarin op een heldere wijze wordt verteld wat je, zowel als werknemer als werkgever, tegen kunt komen als je tijd- en plaatsonafhankelijk gaat werken. De invulling van Het Nieuwe Werken verschilt per individu en functie. Het is altijd even zoeken wat de overstap naar deze nieuwe werkvorm voor jou en de samenwerking met collega’s en klanten precies betekent. Het boekje geeft alle informatie waarmee je zelf kunt uitvinden wat in jouw situatie het beste is. Bovendien geeft Donald je een aantal praktische tips.

Vrolijk en luchtig
De introductie van Het Nieuwe Werken is een veranderingsproces van behoorlijke omvang. Het heeft invloed op je werkroutine maar ook op je privésituatie. Hoe bepaal je wat de beste plek is om te werken? Welke afspraken maak je met elkaar over beschikbaarheid, aanwezigheid en bereikbaarheid? Het is handig om daar van te voren bewust bij stil te staan en met elkaar over in gesprek te gaan. Donald Duck en Het Nieuwe Werken helpt je daarbij op een vrolijke en luchtige manier.

Standaard of tailormade
Denk je dat dit boekje ook van nut kan zijn voor jouw organisatie? Dan kun je het bestellen. In twee versies: het standaardboekje of een exclusieve, tailormade uitgave met eigen voorwoord en logo van je organisatie. Meer info? Kijk op http://www.donaldduckhetnieuwewerken.nl of stuur een mailtje naar leonore.tilleman@sanoma.com.