24 februari 2012

Win collectors item van Marie Claire

Een collectors item: de Marie Claire Fashions Shows. Bijzondere special met alle modetrends. Net uit, en in september komt er weer een. Win een gratis exemplaar!

Marie Claire brengt de special dit seizoen voor het eerst uit, naast haar reguliere editie. 200 paginas dik en met alle fashionshows die er toe doen, portretten van designers en de mooiste mode voor mooie dagen.


Meest geliefde creaties


Hoofdredacteur May-Britt Mobach: “Het was een traktatie om deze extra editie te maken. Al het moois wat de spring/summer mode 2012 te bieden heeft, gleed nog eens door onze vingers. Mijn piece de resistance is de exclusieve reportage met topdesigners Silvia Fendi, Jean Paul Gaultier en Frida Giannini van Gucci die hun meest geliefde creatie tonen op hun favoriete model.”


Alle voorjaarscollecties


In de Marie Claire Fashion Shows worden enkele zeer gerenommeerde modeontwerpers uitgelicht: Frida Giannini, Karl Lagerfeld en Marc Jacobs. Verder worden alle modecollecties van dit voorjaar onder de loep genomen. Van Miu Miu tot Yves Saint Laurent, van Alexander McQueen tot Burberry, van Calvin Klein tot Christian Dior en van Emilio Pucci tot Gucci.

De special, volledig in lijn met de Marie Claire Smart & Amazing campagne, is sinds 21 februari acht weken lang verkrijgbaar in ruim 5.000 verkooppunten. De winkelprijs bedraagt 9,95.


Win een gratis exemplaar


Wij geven 10 exemplaren van Marie Claire Fashion Shows weg! Geef antwoord op onderstaande vraag en maak kans op deze speciale editie van Marie Claire:


Van welk modehuis komt het jurkje gedragen door ons covermodel van het maartnummer: Sophie Vlaming?

Mail je antwoord uiterlijk 2 maart naar

marketingcommunicatie@sanoma.com

.

In september verschijnt er weer een Marie Claire Fashion Shows. Mail voor meer info: Evguenia Trounova,

evguenia.trounova@sanoma.com

.