11 september 2014

Win een VIP-treatment in het sprookje van 1001 nacht

Het laatste weekend van september is het zover, dan wordt attractiepark Duinrell omgetoverd in het sprookje van 1001 nacht. Tina-dag is het leukste en grootste meidenevent van het jaar en heeft met drie uitverkochte edities bewezen dé plek te zijn om je doelgroep te ontmoeten.

Op dit tweedaagse evenement wanen meiden van 9 tot 12 jaar zich in een echte Tina-wereld en kunnen ze alles doen wat ze leuk vinden. Naar verwachting bezoeken dit jaar ruim 19.000 meiden en 7.000 ouders (voornamelijk moeders) Attractiepark Duinrell.

Ontmoet de merkenstarters

De Tina-dag is een combinatie van optredens van bekende artiesten, workshops, attracties en natuurlijk heel veel shoppen! Diverse partners – zoals Coty Benelux, Remark en Hasbro – zijn ook dit jaar weer aanwezig om tijdens de Tina-dag hun merkwaarden over te brengen aan de doelgroep meiden. Een belangrijke groep merkenstarters die open staan om producten te proberen.

Win een VIP-treatment!

Laat ons weten waarom jij graag komt kijken naar de commerciële mogelijkheden van de Tina-dag. En maak kans op een VIP-treatment. Je kunt dan je dochter, nichtje en/of buurmeisje (max. 3 introducees) meenemen naar de speciale VIP-ontvangst op zondag 28 september 2014 vanaf 09.30 uur. Terwijl jij aan de koffie of thee zit hebben jouw meiden een Meet & Greet met Ian Thomas. Vervolgens zullen zij geheel in stijl het park betreden.

Mail uiterlijk woensdag 17 september naar viptinadag.nl@sanoma.com waarom jij deze VIP-treatment wilt winnen. Er wordt contact opgenomen met de winnaars.

Meer weten over de Tina-dag? Kijk op tinadag.nl