22 juni 2012

Win kaartjes voor de Amsterdam Fashion Week

Claes Iversen opent. En Marie Claire geeft kaartjes weg. Kom naar de 17e editie van de Amsterdam Fashion Week!

Modeontwerper Claes Iversen verzorgt de openingsshow van de komende editie van Amsterdam Fashion Week. Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door Sanomas tijdschrift Marie Claire. Sanoma Media is de officiele mediapartner van AFW.


Match made in heaven


Jose Rozenbroek, hoofdredacteur a.i. Marie Claire: We vinden het geweldig dat Claes Iversen en Marie Claire samen de openingsshow kunnen verzorgen. Claes is een van Nederlands meest talentvolle ontwerpers van het moment. En Marie Claire is sinds jaar en dag een van de meest toonaangevende modemagazines van Nederland. Dat maakt deze samenwerking tot een match made in heaven!

De 17e editie van de Fashion Week is van woensdag 11 tot en met zondag 15 juli op het Westergasterrein in Amsterdam. Het volledige catwalkprogramma wordt binnenkort bekendgemaakt.


Gratis kaartjes!


Wil je kans maken op een gratis kaartje voor de openingsshow van de Amsterdam Fashion Week? Geef dan antwoord op onderstaande vraag en mail het door naar

marketingcommunicatie@sanoma.com

. Meedoen kan t/m 3 juli 2012. Succes!


Jose Rozenbroek vervangt tijdelijk de zwangere May-Britt Mobach als hoofdredacteur van Marie Claire. Van welk blad is Jose ook hoofdredacteur geweest?


A. AvantGarde

B. Elle

C. Libelle