27 januari 2016

NU.nl en Kieskeurig.nl presenteren winnaars Tech Awards 2015

Afgelopen december startten nieuwssite NU.nl en vergelijker Kieskeurig.nl met de verkiezing van de beste technologische gadgets van 2015. Verschillende producten werden binnen zes categorieën genomineerd. De beste producten binnen de categorieën smartphones, tablets, smartwatches, laptops, games en tv’s zijn verkozen.

De bepaling van de uiteindelijke winnaars was afhankelijk van twee factoren. De productbeoordeling van de redactie van NU.nl telde voor de helft mee in het eindoordeel. 50% werd bepaald door de gemiddelde productbeoordeling op Kieskeurig.nl. Consumenten konden tot 23 januari 2016 een review bij een genomineerd product achterlaten om hun oordeel uit te brengen. In totaal werden 4204 producten beoordeeld.

Colin van Hoek, Chef Redactie NU.nl: “NU.nl en Kieskeurig.nl hebben voor het eerst de handen ineengeslagen voor de Tech Award, omdat de objectieve tests van NU.nl samen met de consumentenreviews van Kieskeurig.nl perfect laten zien wat de beste producten zijn. De consumentenreviews van Kieskeurig.nl zijn namelijk een mooie toevoeging op de manier waarop NU.nl een product beoordeelt.”

Smartphones

Huawei Nexus 6P (9,25)

Dimitry Vleugel, Marketing Manager bij Huawei: “We zijn erg blij met het winnen van de Tech Award voor Huawei’s premium telefoon de Nexus 6P. Al 20 jaar werken we aan de nieuwste technologische ontwikkelingen in telecom voor consumenten over de hele wereld. De afgelopen jaren hebben we grote stappen gezet op de West-Europese markt. De samenwerking met Google, die wij zeer waarderen, is daar één van. De Tech Award van NU.nl en Kieskeurig.nl is een kroon op ons werk.”

Tablets

Samsung Galaxy Tab S2 (8,45)

Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland: “Met zijn grote productiviteit en connectiviteit is de Galaxy Tab S2 ideaal voor thuis en onderweg. De Galaxy Tab S2 is een voorbeeld van een van onze producten waarmee het leven van mensen rijker en makkelijker wordt. Wij zijn daarom erg blij met de waardering die zowel de vakpers als de consumenten hebben gegeven.”

Smartwatches

Pebble Time (8,1)

Anke Huiskes, Head of European Sales bij Pebble: “Pebble ontwikkelde de allereerste smartwatch ter wereld. Het is fantastisch om te zien dat de Pebble Time nu ook met, onder andere, zijn nieuwe interface – de timeline – zo gewaardeerd wordt door onze gebruikers dat hij een belangrijke consumentenprijs als deze mag winnen. Wij blijven onze producten ontwikkelen op basis van de wensen van gebruikers. Het winnen van dit soort prijzen geeft aan dat gebruikers dit zeer waarderen.”

Laptops

Microsoft Surface Pro 4 (8,75)

Eric Gräve, directeur Consumentenmarkt bij Microsoft Nederland: “We zijn bijzonder blij met deze award voor de beste laptop. Juist de erkenning van onze gebruikers en de experts is voor ons van grote waarde. Na de introductie van Surface Pro 3 hebben we goed geluisterd naar de feedback van onze gebruikers voor de ontwikkeling van de Surface Pro 4. Het is mooi om te zien dat we nu erkend worden voor de kwaliteit van de veelzijdige Surface Pro 4.”

Tv’s

LG EG960V (9,3)

Bas Dekker, Commercieel Directeur bij LG Electronics Nederland: “De kijker wil de beste beeldervaring hebben én elk detail ervaren. LG OLED TV is ongeëvenaard in beeldkwaliteit, zwart is ook écht zwart, en geeft het beeld natuurgetrouw weer. We zijn trots dat de consument ons deze erkenning geeft.”

Games

The Witcher 3 Wild Hunt (9,65)

Adverteren bij Kieskeurig.nl of NU.nl?

Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden van Kieskeurig.nl of NU.nl? Neem dan contact op met ons salesteam: sales.nl@sanoma.com, 088 556 7777.