30 augustus 2012

Wint jouw bedrijf 25.000 euro aan mediawaarde?

Zet jouw bedrijf zich actief in om de arbeidsparticipatie van vrouwen te verhogen? Schrijf je dan snel in voor de Work4Women Award en maak kans op € 25.000 aan mediawaarde in Margriet!

Iedereen is het erover eens: de arbeidsparticipatie van vrouwen in Nederland moet omhoog. Enerzijds omdat er de komende jaren een structurele krapte op de arbeidsmarkt ontstaat – o.a. door de vergrijzing en uitstroom van babyboomers – maar ook omdat vrouwen kwalificaties hebben die van grote waarde zijn voor een organisatie.

En vrouwen willen graag weer of meer werken! Reden genoeg voor Tempo-Team en Margriet om in 2010 Work4Women op te zetten. Een uitzendbureau voor (herintredende) vrouwen vanaf 30 jaar. Een waardevolle doelgroep voor werkgevers: deze vrouwen zijn bovenmatig loyaal, uiterst betrouwbaar en super gemotiveerd!

Dit krijgt de winnaar
Treft jouw bedrijf bewust maatregelen of voert het innovaties door om (meer) vrouwen aan het werk te krijgen? Schrijf je bedrijf dan in voor de Work4Women Award en maak kans op € 25.000 aan mediawaarde in Margriet. Je mag ook een ander bedrijf nomineren waarvan je vindt dat het op dit vlak goed bezig is. De winnaar krijgt:

• Artikel (2 pagina’s) in Margriet over de Work4Woman-verkiezing en de uiteindelijke winnaar (bereik: 1.649.700 NOM Printmonitor 2011-I-2011-II)
• Redactionele aandacht in de Work4Woman-nieuwspagina in Margriet (bereik: 1.649.700 NOM Printmonitor 2011-I-2011-II)
• Vermelding van de winnaar op de website van Work4Women (per maand 3.500 unieke bezoekers, totaal 4.500 bezoeken)
• Tweet over de winnaar door de hoofdredacteur van Margriet (1.360 volgers)
• Exposure op de Facebook-pagina van Margriet (19.838 volgers) en Work4Woman (362 volgers)
*de prijs heeft een bruto mediawaarde van € 25.000. Kortingen zijn niet van toepassing.

Inschrijving
De inschrijving is geopend tot 1 oktober, kijk voor meer informatie op www.work4women.nl en bekijk het filmpje voor extra uitleg.

Uitreiking
Uit drie genomineerden wordt op 19 november het winnende bedrijf bekendgemaakt tijdens de Margriet Winter Fair in Utrecht. De genomineerden worden van tevoren op de hoogte gesteld. In de jury zitten o.a. Leontine van den Bosch (hoofdredacteur Margriet), Pia Dijkstra (Tweede Kamerlid voor D’66) en Karin Straus (Tweede Kamerlid voor de VVD). Ook komt Annemarie van Gaal een inspiratiesessie houden.