27 juli 2016

Winters feestje tijdens Margriet Winter Festival

Waar bereik je in 7 dagen ruim 74.000 vrouwen? Vrouwen die net voor de december feestmaand een dagje uit zijn, inspiratie op willen doen voor de feestdagen en lekker willen shoppen? Margriet Winter Festival is dé plek om te retailen en je merk, product of dienst in een bijzondere sfeer onder de aandacht te brengen. Daarnaast kun je als merk profiteren van de uitgebreide (cross)mediale promotiemogelijkheden voorafgaand en tijdens Margriet Winter Festival.

Margriet Winter Festival

Margriet Winter Festival is het grootste overdekte winterfeest van Nederland. Zeven dagen lang worden vier overdekte hallen van Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot een zinderende feestlocatie, waar 70.000 vrouwen gezellig komen shoppen. De mooi aangeklede festivalhallen zijn onderverdeeld in aansprekende Margriet-thema’s: beauty, mode, Kerst, food, cultuur & reizen, happy & healthy, wellness, home deco & cadeaus.

Moeders, dochters, zussen, schoonzussen en vriendinnen in de leeftijd 30+ bezoeken het festival. Naast gezellig shoppen kunnen ze zich oriënteren en laten inspireren voor de aankomende decembermaand bij meer dan driehonderd stands van bekende en nieuwe merken. Daarnaast is er volop entertainment in de vorm van workshops, presentaties, modeshows en muziekoptredens. Het is alweer de zestiende keer dat Margriet dit winterfeest organiseert voor haar lezeressen. Voorheen onder de naam Margriet Winter Fair, maar omdat we al jaren veel méér zijn dan een fair, en dat nog meer zullen uitbouwen, gaan we voortaan verder als Margriet Winter Festival.

Margriet Winter Festival vindt plaats van vrijdag 18 tot en met donderdag 24 november 2016.

Meer informatie over Margriet Winter Festival en deelname mogelijkheden?

Download de salesbrochure voor de deelname mogelijkheden aan Margriet Winter Festival. Voor meer informatie over deelname, sponsoring en voorstellen op maat kun je contact opnemen met het Margriet Winter Festival-team. Mail naar info@margrietwinterfestival.nl of bel 088 – 556 51 30.