3 juli 2018

Ouders van Nu organiseert het ‘In de wolk­­en Festival’

Ouders van Nu organiseert dit najaar het ‘In de wolk­­en Festival’. Tijdens dit event op 4,5 en 6 oktober kunnen aanstaande en jonge ouders in de Amsterdam RAI  genieten van alles wat te maken heeft met buiken en baby’s.

Jaarlijks worden zo’n 180.000 baby’s geboren en voor de aanstaande ouders begint zo’n negen maanden daarvoor een enorme zoektocht naar informatie en producten. Ouders van Nu is al meer dan 50 jaar het merk waarbij ouders online en in print terecht kunnen voor informatie in deze zoektocht. En vanaf dit jaar kan de doelgroep van het grootste parentingmerk van Nederland ook rechtstreeks in contact komen met de partners van Ouders van Nu.

Hoofdredacteur Hilde Tholen; “We merkten al een tijd dat er veel behoefte was aan een live event voor jonge ouders in het najaar. En dat zien we ook nu al terug in de kaartverkoop. We zijn nog maar net begonnen met de promotie van dit festival en hebben al bijna 3000 van de ruim 20.000 tickets verkocht. En ook veel van onze commerciële partners, waaronder Babypark, Bugaboo, Jillz 0.0%, Little Label en Kaatje Katoen, hebben inmiddels standruimte gereserveerd.

Naast merken en producten kun je op het In de wolk­­en Festival ook terecht met al je vragen over verzorging, ontwikkeling en ouderschap op het expertplein van Ouders van Nu. Ook vinden er de hele dag door masterclasses en activiteiten plaats. Dat alles in een frisse festivalsfeer met verrassende presentaties en bedrijven, singersongwriters, tipitenten en foodtrucks.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de eventmanager van het In de wolken Festival, Ingrid van Schooten, ingrid.vanschooten@sanoma.com. Be there!