13 augustus 2012

Woonbeurs Amsterdam: kans op 20.000 euro voor je huis!

Woonbeurs Amsterdam viert dit jaar het 20-jarig jubileum met feestelijke extra’s voor de bezoekers. Zo kun je je ultieme woonwens in vervulling zien gaan, met advies van Jan des Bouvrie, ter waarde van 20.000 euro. Woonbeurs Amsterdam, het grootste woonfeest van Nederland, wordt gehouden van dinsdag 25 t/m zondag 30 september 2012 in de Rai in Amsterdam.

De Rai zal dan weer veranderd zijn in een groot woonparadijs. De bezoeker kan voor advies en woonideeën terecht kunnen bij ruim 250 exposanten uit binnen- en buitenland, zoals Leolux, Jan des Bouvrie, Arco, Gispen, Gelderland, Mandemakers, Grando, Nils Home Store en Nuance Interieurs. Die presenteren hun nieuwste collecties.

Advies en inspiratie
Ook professionele stylisten en architecten geven, op verzoek, persoonlijk advies. Verder zijn de levensgrote inspiratiehuizen van de woonbladen vtwonen, Eigen Huis & Interieur, ariadne at Home, Seasons, More Than Classic, Home and Garden, Tuin &Co. en 101 Woonideeën te bezichtigen.

Live te zien
Woonbeurs Amsterdam luidt ieder jaar het nieuwe woonseizoen in met de nieuwste woonproducten. Castelijn, Kvik, Pastoe, Coepijn, Philippe Starck voor Duravit, Vitra, ze zijn allemaal van de partij. Daarnaast zijn alle mooie woonproducten van de leukste webshops voor één keer live te zien en te koop in de woonwebshopstraat.

Uniek op de Woonbeurs Amsterdam
• Dutch Design Special, met de mooiste meubelmerken van Nederland.
• Het Woontheater, waar je het ultieme woongevoel beleeft met ontwerpers en trendwatchers.
• Het Adviesplein, voor persoonlijk advies op maat.
• Design City, een smeltkroes van jonge talenten, beginnende ontwerpers en creatieve geesten.
• Het Architectenplein, waar je een afspraak kunt maken voor een passende aanpak voor verbouwingen.

Primeurs
En er is nog veel meer. Een impressie van de vele primeurs gepresenteerd op Woonbeurs Amsterdam vind je in het hierbij gesloten uitgebreide persbericht. Klik hier.