12 november 2012

Woongelukkig.nl: nieuwe campagne van Home Deco

Investeren in je woonplezier – dat is het credo van de nieuwe campagne van Sanoma Home Deco. Met een centrale rol voor de site woongelukkig.nl. Daar kan de consument mooie prijzen winnen.

Sanoma Media Home Deco heeft een nieuwe campagne ontwikkeld om de woonconsument duidelijk te maken dat het belangrijk en leuk is om in je woonplezier te investeren. In economische goede en slechte tijden. Want thuis is je basisplek. Daarnaast wordt een signaal afgegeven aan de B2B-markt dat Sanoma Media tijd en mediaruimte besteedt om de woonconsumenten tot aankoop te bewegen.

In alle woontitels
In september is de campagne van start gegaan met een teaseradvertentie in alle woontitels van Sanoma Media, in de Home Deco online nieuwsbrieven en op Facebook. Het thema van de campagne is ‘Maak je huis mooi, mooier, mooist en word woongelukkig’. Voor iedere woontitel is een specifieke uiting gemaakt: een tegel met daarop een bij de titel passend woonproduct. Activatie geschiedt via de pay-off: Ga naar woongelukkig.nl en win. Op woongelukkig.nl worden diverse prijzen verloot onder de volgers.

Woonbeurs Amsterdam
Op Facebook heeft woongelukkig.nl binnen een maand meer dan 1350 likes gerealiseerd. Dit is mede tot stand gekomen door de aanwezigheid van woongelukkig.nl op de Woonbeurs Amsterdam. Met een ludieke actie – door drie kamertjes (woonkamer, badkamer en keuken) speels in te richten – werd bezoekers gevraagd wat hen woongelukkig maakt. Is dat een nieuwe bank, een lamp of juist dat ene vaasje? Er zijn zeer creatieve wensen gepost op Facebook. Voor een impressie, volg ons op www.facebook.com/woongelukkig.

Samenwerkingen
In de komende maanden wordt het concept verder uitgewerkt en worden samenwerkingen gezocht met diverse partijen om naast awareness rond het thema woongelukkig ook traffic richting winkels te helpen bewerkstelligen.

Het Home Deco Woongelukkig campagneteam bestaat uit Marie Emma Vigeveno, Marleen Voerman, Marlon Zwier, Leo Meijer, Kirsten Jassies en Anne de Buck.

Meer info: Marie Emma Vigeveno of via 088 556 4422.