6 oktober 2014

Woonseizoen bruisend geopend door Woonbeurs Amsterdam

Met de aantrekkende woningmarkt gaan steeds meer Nederlanders actief aan de slag met het veranderen en verbouwen van hun huis – dat blijkt overduidelijk na de 22ste Woonbeurs Amsterdam afgelopen week. Doelgericht met plattegronden van hun (nieuwe) huis, kwamen 69.000 bezoekers naar de RAI. Duizenden persoonlijke adviezen en inspiratietips van de meest uiteenlopende woonstijlen zijn mee naar huis genomen.

“Het enthousiasme van de consument tijdens de Woonbeurs Amsterdam bevestigt ons dat we op de juiste manier bezig zijn”, aldus meubelmerk Linteloo.

Iedereen kan vorstelijk wonen

De bezoekers veranderen en verbouwen hun huis met producten waarmee zij zich persoonlijk identificeren. Een luxe gevoel kun je eenvoudig zelf creëren, zo toonden de ruim 227 woonexperts op de beurs. “De nieuwste trends worden hier gelanceerd” volgens lifestyle expert Michiel de Zeeuw van RTL Boulevard. Veel pastels en vintage 2.0 spelen een hoofdrol in het nieuwe woonseizoen. Daarnaast heeft het publiek opvallend veel interesse in duurzaam wonen. Tevens integreert men bij voorkeur moderne technologische audio & video toepassingen in de hele woning.

 

Design van Hollandse bodem

Veel ruimte voor aanstormende talenten zoals Lex Pott, Pepe Heykoop, Dirk van der Kooij en vele bekende Nederlandse woonmerken zoals Leolux, Gelderland Castelijn, Harvink en Pode hebben hun nieuwste collecties aan de nieuwsgierige woonconsument gepresenteerd.

Pin 2014 voor Linteloo

Linteloo heeft dit jaar de Woonbeurs Amsterdam PIN 2014 in de wacht gesleept. Het bedrijf heeft haar Nederlandse creativiteit consequent en mooi ontwikkeld. Het merk is internationaal een succes en verdient het om dé woonprofessional van 2014 te zijn, aldus de jury. “Het enthousiasme van de consument tijdens de Woonbeurs Amsterdam bevestigt ons dat we op de juiste manier bezig zijn”, aldus het meubelmerk.

Woonbeurs Amsterdam 365 dagen open door Woonbeurswebwinkel.nl

Sinds de start van de woonbeurswebwinkel.nl vorig jaar hebben ruim 100.000 consumenten de webwinkel bezocht. De Woonbeurs Amsterdam is daarmee 365 dagen per jaar open. Alles wat je op de Woonbeurs Amsterdam ziet, kan je nu ook online bestellen bij Woonbeurswebwinkel.nl.

Woonbeurs Amsterdam 2015

De volgende editie van Woonbeurs vindt plaats van 29 september t/m 4 oktober 2015 in de RAI Amsterdam. Wil je meer informatie over deelname aan de Woonbeurs Amsterdam? Stuur een mail naar info@woonbeurs.nl of neem tijdig contact met je accountmanager op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook contact opnemen met ons salesteam.