17 mei 2016

Word kennispartner van het VIVA-forum

Het VIVA-forum is met drie miljoen unieke gebruikers per maand de grootste vrouwen community van Nederland. Deze community is – net als VIVA – bloedeerlijk en recht door zee. VIVA biedt adverteerders de mogelijkheid om binnen het forum op te treden als kennispartner door vragen te beantwoorden over een bepaald onderwerp of thema die zonder deze kennis onbeantwoord zouden blijven.

VIVA monitort de dialoog tussen de kennispartner en VIVA-forummers met behulp van haar moderators en vertaalt de meest relevante insights naar VIVA-artikelen die terugkomen op de website, social en print-kanalen. Hierdoor wordt ook de bredere VIVA-doelgroep aangesproken.

Voordelen van een kennispartnerschap

  • Het biedt de mogelijkheid om je autoriteit of expertise binnen een branche te laten zien.
  • Je bent aanwezig binnen een selectief getargette doelgroep.
  • Je profiteert van het grote bereik van VIVA: 3 miljoen unieke gebruikers per maand die gezamenlijk goed zijn voor bijna 22 miljoen paginaweergaven.
  • Dankzij dit grote bereik en de hoge Google-indexering van het forum is een kennispartnerschap ook zeer interessant voor SEO doelstellingen.
  • Je kunt de dialoog aangaan met de consument.
  • Dankzij een-op-een communicatie kunnen kwalitatieve consumer insights worden vergaard.
  • Je kunt merkvoorkeur creëren.
  • Je lift optimaal mee op de kracht van het merk VIVA.

Profiteer van de introductie-aanbieding

Bekijk de leaflet voor tarieven en media-inzet. In de periode tot en met 31 mei 2016 geldt een introductie-aanbieding tot maximaal 50%.

Over VIVA

VIVA daagt vrouwen uit om uit te dragen waar ze voor staan, waar ze blij van worden en waar ze mee worstelen. VIVA informeert, onderzoekt en faciliteert door verhalen, insights, tips en trends te delen die zorgen voor herkenning en erkenning. Altijd vanuit een nuchtere en persoonlijke, humorvolle kijk op het leven en de dingen die daarbij horen. Van Werk & Leven, Lijf & Psyche, Stijl & Update tot Sex & Liefde.

Contact

Geïnteresseerd in participeren? Neem dan contact op met je accountmanager of met ons salesteam via 088 556 7777 of sales.nl@sanoma.com. Je kunt ook contact opnemen met Anne de Vogel, commercieel coördinator VIVA, via anne.devogel@sanoma.com.