13 oktober 2015

Zangeres Micheline van Hautem wint de Parel van Nouveau

 

Luxe glossy Nouveau heeft vanmiddag in het Amsterdamse Intercontinental Amstel Hotel voor de vijfde achtereenvolgende keer de Parel van Nouveau uitgereikt. Ook dit jaar ging de onderscheiding naar een vrouw met inhoud en allure. Zangeres Micheline van Hautem, geliefd om haar prachtige Jacques Brel-vertolkingen, werd verkozen tot meest aansprekende persoonlijkheid.

Nouveau-lezeressen konden kiezen uit verschillende vrouwen die het afgelopen jaar in de spotlights hebben gestaan bij Nouveau. De Vlaamse zangeres kreeg een prachtig gouden collier met zes fraaie zoetwaterparels van Utopia voor Gassan en was dolblij met haar stijlvolle prijs. “Het was een grote verrassing voor mij en wat een prachtig sieraad!”, aldus Micheline van Hautem. 
 

Juwelen & horloges

In het bijzijn van een selecte groep genodigden werd op deze gelegenheid ook de zevende editie van de Juwelen & Horloges Special gelanceerd. Een jaarlijks terugkerende extra uitgave van Nouveau. Een stijlvol gepresenteerde special vol met prachtige juwelen met diamanten, parels en edelstenen en schitterende horloges voor vrouwen en mannen.