26 februari 2019

Zo laat je in één week 82.000 vrouwen kennismaken met je merk of product

Sanoma organiseert van 23 mei t/m 29 mei de Libelle Zomerweek! De plek om jouw doelgroep te ontmoeten. Met dit jaar het thema Tropical Party.

De Libelle Zomerweek is hét gezelligste feestje van Nederland! Ruim 82.000 vrouwen uit het hele land komen samen met hun moeder, zus, vriendin of collega om te genieten van een dagje ‘live’ Libelle. In de aanloop naar -, tijdens – en na afloop wordt er via alle mediakanalen van Libelle veel aandacht gegeven aan dit prachtige evenement. Hier kan jouw merk/bedrijf van mee profiteren. Dus niet alleen door het live contact met 82.000 leuke vrouwen tijdens het event zelf maar ook door contact met miljoenen vrouwen via de andere mediakanalen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar feedback op je merk, heb je een introductie, wil je iets verkopen of wil je een verhaal vertellen aan deze interessante doelgroep, maak dan gebruik van de kracht van de Libelle Zomerweek.

In de bijlage meer informatie over de Libelle Zomerweek. Graag bespreken we samen met jou de mogelijkheden om jouw merk/bedrijf hiervan te laten profiteren. Neem contact op met je account manager of stuur een mail naar info@libellezomerweek.nl.